Opinie

Zapoznaj się z opiniami naszych klientów:9.8Średnia Opinia

9.7/10 Anna 08 lipiec 2020 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Położenie, jakość obsługi, restauracja Nasze SPA: Nie korzystaliśmy
10/10 Ryszard 14 luty 2020 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Jedzenie jedzenie jedzenie . , długo się czeka ale warto wszystko przepyszne i oczywiście super basen Nasze SPA: pan Maciej mistrz
10/10 Heiko 13 luty 2020 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Wir waren mit allen sehr zufrieden Nasze SPA: Sehr Kompetent und freundlich
5/5 Michał / Poznań 12 luty 2020 TripAdvisor Opinia o Hotelu: Miejsce z dobrą energią. Niesamowite miejsce z przepięknym ogrodem. Polecam wszystkim miłośnikom miejsc z duszą. Kuchnia wyśmienita, personel miły i pomocny. Jedynie czego brakuje to piw regionalnych, a szkoda bo w okolicy sporo regionalnych browarów.
5/5 Anna / Lubelskie 12 luty 2020 Facebook Opinia o Hotelu: Pobyt był udany, niepowtarzalna atmosfera, przemiła obsługa, nastrojowa muzyka w restauracji sprzyja relaksowi i oderwaniu się od rzeczywistości. Jedzonko bardzo smaczne i wyszukane. Hotel posiada klimatyczny basen. Można również skorzystać z sauny i masażu. Polecam zdecydowanie. Pozdrawiam Personel.
10/10 Andrzej / Opole 28 styczeń 2020 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Miła obsługa, wysmakowane wnętrza, bardzo dobra kuchnia!
9/10 Marek / Łódź 24 styczeń 2020 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Nastrój rzeczywiście dawnego dworu, bardzo smaczne dania w restauracji. Nasze SPA: Basen oraz sauny.
10/10 Justyna / Wrocław 24 styczeń 2020 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Wszystko- rewelacyjne miejsce. Rewelacyjny basen, super jacuzzi.
5/5 Marta / Katowice 24 styczeń 2020 TripAdvisor Opinia o Hotelu: Weekend w pałacu dla bardzo zmęczonych , szukających spokoju z pyszną kuchnią. Piękny basen, pokoje w części nowej , niewielkie ale czyste. Minus brak klimatyzacji i czystość... w wielu kątach obiektu niedociągnięcia.. brak menu dla wegetarian, ale po krótkiej rozmowie z kelnerem udało się przygotować wyśmienite danie i dla bardziej wymagających. 5 z plusem za ciszę i możliwość regeneracji, odpoczynku.
9/10 Agnieszka / Warszawa 24 styczeń 2020 Booking.com Opinia o Hotelu: Piękny, zadbany park, basen, oryginalne wnętrza, z nietuzinkowymi rozwiązaniami wystroju recepcji, restauracji, korytarzy. Bardzo atrakcyjna pod względem turystycznym okolica; Karkonosze, Rudawy Janowickie, itp. pałace, trasy rowerowe i piesze. Super.