Opinie

Zapoznaj się z opiniami naszych klientów:9.5Średnia Opinia

10/10 Lidia Kozlowska, gb 22 październik 2020 Booking.com
10/10 Szabolcs, hu 20 październik 2020 Booking.com
10/10 Weronika 29 wrzesień 2020 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Bardzo miła obsługa, urokliwe miejsce, pyszna kuchnia. Nasze SPA: Bardzo miła obsługa, interesujące wnętrze. Zabiegi bardzo relaksacyjne.
8/10 Joanna 29 wrzesień 2020 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Dla mnie jest to miejsce magiczne odkąd pierwszy raz pojawiłam się tam lata temu. Jest idealne, aby uciec od zgiełku miasta, wyciszyć się, odpocząć na łonie natury. W hotelu jest wszystko, co może być potrzebne do takiego wypoczynku. Począwszy od pięknych pokoi z wygodnym łóżkiem i miękką pościelą, poprzez doskonałe jedzenie w restauracji, cudowne widoki i rewelacyjną strefę SPA. Dla zainteresowanych sztuką - na terenie jest genialna galeria! Pomimo, nielicznych wpadek i drobiazgów, które należałoby naprawić - nie znam lepszego miejsca na wypoczynek w pełnym tego słowa znaczeniu. Nasze SPA: Wszystko. Godziny otwarcia jedynie są zbyt krótkie. Idealnie byłoby do 22.
9/10 Sławek 27 wrzesień 2020 HotelSystems.pl
8.7/10 Michał 29 sierpień 2020 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Lokalizacja, charakter hotelu, dbałość Nasze SPA: Nie dotyczy
10/10 MAREK PALINSKI 27 sierpień 2020 Booking.com Opinia o Hotelu: Przepięknie odrestaurowany pałac, meble z epoki. Apartament cztery pory roku przestronny, utrzymany w klimacie. Super łazienka. Duży basen, jakuzzi po dachem i na zewnątrz, taras słoneczny z leżakami, fotelami i sofami. Duży park za pałacem. Personel chętnie służący pomocą. Ale dla mnie klejnotem była restauracja. Urozmaicone śniadania. Menu degustacyjne warte wszystkich pieniędzy, a do tego szeroki wybór win. Gorąco polecam jeśli tylko są miejsca.
10/10 Agnieszka 31 lipiec 2020 HotelSystems.pl
9.7/10 marek 22 lipiec 2020 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Klimat obiektu, spa
9.7/10 Anna 08 lipiec 2020 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Położenie, jakość obsługi, restauracja Nasze SPA: Nie korzystaliśmy
10/10 Ryszard 14 luty 2020 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Jedzenie jedzenie jedzenie . , długo się czeka ale warto wszystko przepyszne i oczywiście super basen Nasze SPA: pan Maciej mistrz
10/10 Heiko 13 luty 2020 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Wir waren mit allen sehr zufrieden Nasze SPA: Sehr Kompetent und freundlich
5/5 Michał / Poznań 12 luty 2020 TripAdvisor Opinia o Hotelu: Miejsce z dobrą energią. Niesamowite miejsce z przepięknym ogrodem. Polecam wszystkim miłośnikom miejsc z duszą. Kuchnia wyśmienita, personel miły i pomocny. Jedynie czego brakuje to piw regionalnych, a szkoda bo w okolicy sporo regionalnych browarów.
5/5 Anna / Lubelskie 12 luty 2020 Facebook Opinia o Hotelu: Pobyt był udany, niepowtarzalna atmosfera, przemiła obsługa, nastrojowa muzyka w restauracji sprzyja relaksowi i oderwaniu się od rzeczywistości. Jedzonko bardzo smaczne i wyszukane. Hotel posiada klimatyczny basen. Można również skorzystać z sauny i masażu. Polecam zdecydowanie. Pozdrawiam Personel.
10/10 Andrzej / Opole 28 styczeń 2020 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Miła obsługa, wysmakowane wnętrza, bardzo dobra kuchnia!
9/10 Marek / Łódź 24 styczeń 2020 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Nastrój rzeczywiście dawnego dworu, bardzo smaczne dania w restauracji. Nasze SPA: Basen oraz sauny.
10/10 Justyna / Wrocław 24 styczeń 2020 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Wszystko- rewelacyjne miejsce. Rewelacyjny basen, super jacuzzi.
5/5 Marta / Katowice 24 styczeń 2020 TripAdvisor Opinia o Hotelu: Weekend w pałacu dla bardzo zmęczonych , szukających spokoju z pyszną kuchnią. Piękny basen, pokoje w części nowej , niewielkie ale czyste. Minus brak klimatyzacji i czystość... w wielu kątach obiektu niedociągnięcia.. brak menu dla wegetarian, ale po krótkiej rozmowie z kelnerem udało się przygotować wyśmienite danie i dla bardziej wymagających. 5 z plusem za ciszę i możliwość regeneracji, odpoczynku.
9/10 Agnieszka / Warszawa 24 styczeń 2020 Booking.com Opinia o Hotelu: Piękny, zadbany park, basen, oryginalne wnętrza, z nietuzinkowymi rozwiązaniami wystroju recepcji, restauracji, korytarzy. Bardzo atrakcyjna pod względem turystycznym okolica; Karkonosze, Rudawy Janowickie, itp. pałace, trasy rowerowe i piesze. Super.
9.8/10 Anna 23 styczeń 2020 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Spokój, rozległy teren do spacerów, kulturalna i miła obsługa, fantastyczne jedzenie, duża swoboda w wyborze pory posiłków Nasze SPA: Niewiele osób korzystających ze SPA, komfortowa atmosfera i fachowość osób przeprowadzających zabiegi
9.5/10 Remigiusz 17 październik 2019 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Jak zawsze atmosfera, jedzenie , okolica , wystrój:)
9.3/10 Halina / Opole 20 sierpień 2019 HotelSystems.pl